NOGOMET

Milerova rasprava sa sudijom obišla svijet

Čovječe šta se dešava. Je l' ovo istina. Igramo protiv Atletika, najvećih huligana u fudbala i ti mi daješ žuti za ovako nešto - povikao je Miler

Tomas Miler. Agencije

A. Ka. / Antena.m

22.10.2020

Jedna od rijetkih prednost toga što nema navijača je što možete da čujete šta igrači pričaju međi sobom, ili kako se raspravljaju sa rivalom, ili sudijom. 

Ovoga puta čuli smo Tomasa Milera koji se propisno iznervirao mu je sudija Majkl Oliver pokazao žuti karton nakon dvadesetak minuta. Njemac se sudario sa Tripijeom, Englez pao, izgledalo je kao običan duel, ali je Majkl Oliver pokazao žuti karton legendarnom napadaču Bajerna.

Miler nije mogao da vjeruje.

- Čovječe šta se dešava. Je l' ovo istina. Igramo protiv Atletika, najvećih huligana u fudbala i ti mi daješ žuti za ovako nešto - povikao je Miler.

Aludirao je jasno na dobro poznatu grubost, ali i sklonost incidentima kada je Simeoneov tim u pitanju. Ipak, daleko je to od "Jorgandžija" na koje smo navikli, kao da je odlaskom igrača poput Godina tim izgubio oštricu.

Realno, kada se vidjeli da Atletiko primi četiri gola u Evropi, makar u pitanju bio i strašni Bajern?

Inače, Oliver je podijelio pet kartona u prvom dijelu, prvo Alabi i Mileru, a onda za tri minuta u finišu poluvremena Lodiju, Kokeu i Ektoru Ereri. Bajern je uz dva gola Komana, pogotke Tolisoa i Gorecke otvorio ovogodišnju Ligu prvaka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.