KORONAVIRUS

Zaražena još četiri igrača zagrebačkog Dinama

U utorak je, osim trenera, bio pozitivan jedan igrač, a sad su "pala" još - četvorica

"Modri" u velikim problemima. GNK Dinamo Zagreb

G. Š./SN

4.11.2020

Nakon Zorana Mamića, novi šok u Dinamu. Osim trenera, pozitivna su još četiri igrača na koronavirus!, pišu SN.

U utorak je, osim trenera, bio pozitivan jedan igrač, a sad su "pala" još četvorica. Dinamo će biti strašno oslabljen za utakmicu protiv Volfsbergera, a nakon posljednjih rezultata testiranja. Imena zbog tajnosti podataka ne možemo objaviti.

Špekulira se da je moguće da je put u Rusiju bio koban, da domaćini u hotelu nisu baš provodili određene mjere zaštite (djelatnici su bili bez maske), a upravo se nakon Moskve dogodila iznenadna provala virusa u svlačionicu Dinama.


Dinamo je u Rusiju uzeo vrijedan bod, ali je koronavirus zbog te utakmice očito "pokosio" prvaka Hrvatske, zaražena su dva fizioterapeuta, jedan ekonom, od utorka znamo da je "pao" još jedan član stručnog štaba, a ukupno pet igrača neće biti na raspolaganju pomoćnom treneru.

Zbog problema s ramenom još ranije je otpao Kevin Teofil-Katrin (Theophile-Catherine) i bit će ovo sad jako težak zalogaj protiv ekipe koja je deklasirala Fejenoord u prošlom kolu.

Također, naš povremeni reprezentativac Izet Hajrović, koji je vraćen u prvi tim Dinama, nije prijavljen za utakmice Evropske lige...

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.