LIGA PRVAKA

Konte: Na ovoj razini takmičenja odlučuju detalji

Trener Intera nakon tijesnog poraza od Real Madrida

Antonio Konte. AFP

A. V.

4.11.2020

Trener Intera Antonio Conte (Konte), nakon sinoćnjeg poraza 2:3 u gostima kod Real Madrida u Ligi prvaka, istaknuo je da u susretima na ovoj razini odlučuju detalji.

- Ne znam puno momčadi koji su se u gostima kod Reala vratili nakon što su gubili 0:2, i to poslije naših poklona. Nakon toga imali šanse i mogli smo dobiti utakmicu. Moram naglasiti da sam zadovoljan kako su moji nogometaši odigrali, ali u utakmicama na ovoj razini odlučuju detalji - rekao je nakon susreta Konte, prenosi Hina.

Real je poveo golom Karima Benzeme u 25. minuti, a pogotku je prethodilo neoprezno dodavanje Ašrafa Hakimija (Achrafa) golmanu Handanoviču. Loptu je presjekao Benzema te je zaobišao golmana i lagano poentirao. Na 2:0 povisio je stoper Serhio Ramos (Sergio) u 33. minuti, pogodivši glavom nakon kornera kojeg je izveo Toni Kros (Kroos).

 - Kod prvog gola mislim da je bio prekršaj na Hakimiju koji je dao povratnu loptu za našeg golmana. Drugi gol primili smo nakon kornera. Kod prekida igrači trebaju bolje pokrivati protivnike, pokazati više odlučnosti. Ipak, do kraja takmičenja u skupini preostale su još tri utakmice, devet bodova je u igri", kazao je trener Intera.

Unatoč zaostatku 0:2 Inter se je uspio vratiti. U 35. minuti Marcelo Brozović je dodao Bareli (Barella), a ovaj je petom proslijedio za Lautara Martíneza, koji trese mrežu. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u 68. minuti zabija za 2:2. No, Real ipak stiže do prve ovosezonske pobjede u LP, a strijelac je bio Brazilac Rodrigo (Rodrygo) u 80. minuti.

 - Ljuti smo jer smo stvorili dovoljno prilika da pobijedimo. No, napravili smo greške i to nas je skupo koštalo. Na ovoj razini takmičenja odlučuju detalji, to sam govorio i prije, a to se i sada pokazalo - izjavio je Martinez.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.