LIGA NACIJA

Milenković i Vlahović pobjegli iz karantina da igraju za Srbiju

Pored srbijanskog dvojca, na listi igrača koji nisu poštovali pravila su Sofjan Amrabat, Martin Kaseres, Erik Pulgar i Lukas Martinez Kvatra

Milenković: Hoće li biti kažnjen po povratku u Firencu?. Transfermartkt

G. Š.

10.11.2020

Kako prenose italijanski mediji, Nikola Milenković i Dušan Vlahović su rizikovali kaznu zbog nastupa za reprezentaciju Srbije.  Dvojica fudbalera koji su se najduže čekali iz Italije su kasno sinoć stigli u Beograd, a informacije bliske Fiorentini pokazuju da je nekoliko fudbalera tog kluba prekršilo pravilo o karantinu. 

Pored srbijanskog dvojca, na listi igrača koji nisu poštovali pravila su Sofjan Amrabat, Martin Kaseres, Erik Pulgar i Lukas Martinez Kvatra. Amrabat je Marokanac, dok su preostala trojica fudbalera otišla u Južnu Ameriku i javili se svojim selektorima.

Po pojedinim informacijama, član Serije A je nadležnim organima prijavio da nema ništa sa odlaskom fudbalera u nacionalne timove, odnosno da su oni sami donijeli takve odluke. Kako tvrdi Fiorentina, pod pritiscima iz svojih zemalja.

Ovo znači da bi Milenković i Vlahović mogli da se sretnu sa kaznom kada se reprezentativna pauza završi i oni se vrate u Firencu. U sličnoj situaciji je tokom prethodne pauze bio Kristijano Ronaldo (Cristiano), koji je suprotno preporukama otišao na okupljanje Portugala.

Zbog katastrofalne epidemiološke situacije u Toskani, fudbalerima je predočeno da nije dobro da napuste karantin, što su i poslušala čak četvorica igrača koji su pozvani u reprezentaciju Italije, prenosi "Mondo"..

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.