KVALIFIKACIJA ZA EP U-21

Ivanković pred duel sa Belgijom: Imamo jako talentiranih igrača

Moramo da odigramo odgovorno, zrelo i kompaktno ako želimo da ostvarimo dobar rezultat, a to je naravno pobjeda, rekao je Đokanović

Đokanović (desno): Pripreme protiču baš onako kako je planirali. NSBiH

Piše: G. Š.

12.11.2020

Već četvrti dan mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Trening centru NSBiH u Zenici spremaju za utakmicu kvalifikacija za Euro 2021 U-21 sa Belgijom.


- Sve se odvija prema planu i programu koji smo zacrtali, rekao je pomoćni trener mlade reprezentacije BiH Mario Ivanković, te dodao:

- Kao što je poznato, imali smo dosta otkaza i problema zbog koronavirusa. Međutim, sastavili smo najbolju ekipu koju smo imali na raspolaganju u ovom trenutku i ima tu jako talentiranih igrača. Belgija je jaka ekipa kojoj predstojeća utakmica više znači jer su u igri za prvo mjesto. Mi ćemo se spremiti maksimalno i pokušati da ih iznenadimo kao što je to u prošlom kolu uradila selekcija Moldavije. 

Veznjak Andrej Đokanović ističe da je sve u najboljem redu. 


- Pripreme protiču baš onako kako je planirali... Radimo jako na treninzima kako bismo što spremnije dočekali utakmicu. Kao i uvijek, idemo na pobjedu. Moramo da odigramo odgovorno, zrelo i kompaktno ako želimo da ostvarimo dobar rezultat, a to je naravno pobjeda, rekao je Đokanović.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.