LIGA NACIJA

"Zmajevi" obavili trening: Jedan starter na dodatnim pretragama

Danas se nastavlja sa redovnim aktivnostima i pripremama za susret sa Italijom u okviru posljednjeg kola Uefa Lige nacija, saopćeno je iz NSBih

G. Š.

Sa današnjeg treninga "Zmajeva": Trening u dvije grupe

Foto: NSBiH


Naši reprezentativci su oko sinoć sat iza ponoći doputovali u Sarajevo, nakon utakmice protiv Holandije u Amsterdamu (3:1).

- Danas se nastavlja sa redovnim aktivnostima i pripremama za susret sa Italijom u okviru posljednjeg kola Uefa Lige nacija.  Svi igrači će odraditi trening, jedna grupa u Kampu FK Sarajevo na Butmiru, a druga u hotelu. Cipetić koji je sinoć na zagrijavanju zbog problema sa mišićem prednje natkoljene lože propustio utakmicu, radit će po posebnom programu. On će danas uraditi i dodatne pretrage kako bi se dobio kompletan uvid u njegovu spremnost za sljedeći meč, saopćeno je iz NSBiH. 

Kad je riječ o opremi u kojoj nastupa reprezentacija, ona je već ranije dostavljena Uefi koja odlučuje u kojim bojama dresovima će koja ekipa igrati. 

- NSBiH je ponudio četiri garniture u različitim bojama u kojima igra „A“ reprezentacija. Međutim, nijednu od tih garnitura UEFA nije prihvatila, te je golman naše selekcije morao nositi plavu opremu, objašnjavaju iz NSBiH.

Više o temi Branimir Cipetić

LIČNOST DANA
Branimir Cipetić: Oduševio naciju
BARAŽ ZA EURO
Cipetić: Selektor zna na koga može računati
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na