FUDBALER I MANEKENKE

Pogledajte kako izgledaju bivše djevojke Kristiana Ronalda, za njima lude milioni

Trenutačno je u vezi s Georginom Rodriguez

Cristiano Ronaldo. Arhiv

L. M.

17.11.2020

Ljubavni život Kristiana Ronalda (Cristiano, 35) oduvijek je intrigirao javnost, i to ne samo zbog njegovog atraktivnog izgleda, već i zbog teorije zavjere kako je on zapravo homoseksualac.

Ipak, Portugalac to nikada nije potvrdio. Trenutačno je u vezi s Georginom Rodriguez (26), a evo koje dame je ovaj sportista do sada ljubio.



Jordana Jardel. Instagram

Jordana Jardel (38)

Ova brazilska manekenka bila je prva njegova djevojka za koju je javnost čula. S njom se zabavljao 2003., na samom početku nogometne karijere. Inače, ona je sestra Ronaldovog nekadašnjeg saigrača u Sportingu, Marija Jardela (47).

Merche Romero. Instagram

Merče (Merche) Romero (43)

Veza s portugalskom manekenkom trajala je od januara 2005. do septembra 2006., dok je nogometaš igrao za Mančester Junajted (Manchester United). 

Gemma Atkinson. Instagram

Gema Etkinson (Gemma Atkinson) (36)

S britanskom manekenkom i glumicom započeo je vezu 2007., no ljubav je 'pukla' nakon samo četiri mjeseca. Atraktivnoj plavuši navodno je smetala medijska pažnja koju je Ronaldo izazivao.

Nereida Gallardo. Arhiv

Nereida Galardo (Gallardo) (37)

Španska manekenka i Ronaldo započeli su vezu početkom 2008., ali nije potrajala ni do ljeta. Ona je jednom prilikom otkrila kakav je Portugalac u krevetu.

- Prema meni je uvijek bio kulturan, pun ljubavi i pažnje, pravi džentlmen. Nikad nije bio agresivan, ni blizu. Jednostavno ne mogu da zamislim da je prema nekoj ženi grub i da je prisiljava na bilo šta. Nije agresivan u krevetu - ispričala je.


Paris Hilton. Arhiv

Paris Hilton

Najpoznatija svjetska neradnica navodno je zavela Ronalda 2009. na jednoj zabavi na Beverly Hillsu.


Kim Kardashian. Instagram

Kim Kardašian (Kardashian) (40)

Svjetski mediji su 2010. pisali o njihovom zajedničkom odmoru u Španiji.  

- Kim i Ronaldo strastveno su se ljubili i bili su jako prisni. Izgledalo je da se dobro zabavljaju, smijali su se cijelo vrijeme - rekao je konobar koji ih je posluživao na večeri.


Irina Shayk. Arhiv

Irina Šajk (Shayk) (34)

Portugalac je započeo vezu s ruskom manekenkom 2010., a raskinuli su 2015. Njegov prijatelj navodi kako je razlog prekida bio to što je Irina htjela dijete, ali Ronaldo se tada tome protivio jer je već imao sina i bio je samo fokusiran na nogomet. Ona je kasnije dobila kćer s glumcem Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper) (45).

Andressa Urach. Instagram

Andresa Urah (Andressa Urach) (33)

Bivša Miss Bum Bum, vlasnica najbolje svjetske guze, bila je i elitna prostitutka. Tvrdila je da je imala aferu s Ronaldom dok je on bio u vezi s Irinom.


Lucia Villalón. Instagram

Lusia Vilalon (Lucia Villalón) (32)

Poslije raskida s Irinom Ronaldo je početkom 2015. počeo vezu sa španskom novinarkom, ali ljubav nije potrajala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.