REPREZENTACIJA

Šta Slobodan Čobo Janjuš predlaže čelnicima NSBiH

Lako je sada pljuvati, bez obzira na to što je naš tim ima sjajne pojedince koji se nisu dokazali ni u Ligi nacija, ni u baražu

Janjuš: Najmanje treba kriviti Dušana Bajevića koji je preuzeo odgovornost da pomogne reprezentaciji u nezahvalnoj situaciji. Arhiva

Piše: G. Š.

23.11.2020

Selektor naše reprezentacije Dušan Bajević sutra će podnijeti izvještaj Izvršnom odboru Nogometnog saveza BiH, te potom napustiti klupu "Zmajeva".


- Najmanje treba kriviti Dušana Bajevića koji je preuzeo odgovornost da pomogne reprezentaciji u nezahvalnoj situaciji.... - ističe legendarni golman Željezničara i Sarajeva Slobodan Čobo Janjuš te dodaje:


-  Završena je jedna storija, jedan film koji treba što prije zaboraviti, izvući pouke i okrenuti se novim izazovima koji nas očekuju u narednom periodu, a to su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Naravno, treba podmladiti reprezentaciju i stvarati nove igrače poput Edina Džeke i Miralema Pjanića. 


Također, popularni Čobo naglašava i ovo:


- Lako je sada pljuvati, bez obzira na to što je naš tim ima sjajne pojedince koji se nisu dokazali ni u Ligi nacija, ni u baražu.  


Na kraju razgovora bivši golman klubova s Koševa i Grbavice je dao jedan prijedlog čelnicima NSBiH.


- Samo je jedan Safet Sušić, naš najuspješniji selektor. Vratite Papeta, jer je on bio i ostao genije nogometne ili fudbalske lopte, zaključio je Čobo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.