SRBIJA

Slika se sa golim manekenkama i uopšte ne misli na svoju djecu

Bivši profesionalac, a sad trener, došao je u središte pažnje nakon što su u medijima objavljene fotografije u kojima zajedno s "golim manekenkama". SCREENSHOT/YOUTUBE

G. Š./Kurir

2.12.2020

Albert Nađ, srbijanski fudbaler koji je u svojim "zlatnim" godinama nastupao za Real Betis i Oviedo, jedan je od onih bivših igrača o čijem se privatnom životu dosta zna, jer iza njega je buran razvod, policijska saslušanja. Tamošnji mediji raspisali su se o novom zanimljivom slučaju, a vezano je uz poziranje s "golim manekenkama"...

Bivši profesionalac, a sad trener, došao je u središte pažnje nakon što su u medijima objavljene fotografije u kojima zajedno s "golim manekenkama" isprobava kolekcije donjeg rublja. Navedenu kolekciju kreirala je njegova sadašnja supruga Mirna.

 A njegova bivša supruga, s kojom ima troje djece, zamoljena je za komentar, i rekla je sljedeće na tu temu:


- Imamo sinove od 24 i 20 godina, kći u pubertetu i oni sve to prate. On bi trebao paziti kako se ponaša i voditi računa o svojoj djeci, ali to sad više nije moj problem", izjavila je Jelena Nađ za Kurir.

Njegova bivša supruga optužila je Alberta za fizičko nasilje i pokušaj "silovanja pred djecom", nakon čega je bio i saslušan u policijskoj postaji. Završili su i na sudu zbog neplaćanja alimentacije, pa nakon dugog procesa bivši nogometaš mora isplatiti i 34.000 eura zaostataka.

- Balkanski sindrom. Sindrom muškarca na Balkanu. Više puta je izjavio da ne želi biti bankomat svojoj djeci, izjavila je Jelena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.