MADRID

Vanredna situacija u Realu: Ramos i Modrić postrojili saigrače

Održan hitan sastanak igrača s čelnicima kluba, tokom kojeg je govorio kapetan Serhio Ramos (Sergio), ali i iskusni Luka Modrić.

Ramos: Ovo je Real Madrid, gospodo. Arhiva

G. Š./As

3.12.2020

Real Madrid na rubu je ispadanja iz Lige prvaka, a niti u Primeri baš ne "cvjetaju ruže". Zato je održan hitan sastanak igrača s čelnicima kluba, tokom kojeg je govorio kapetan Serhio Ramos (Sergio), ali i iskusni Luka Modrić.

- Ovo je Real Madrid, gospodo! Na jednu smo pobjedu od prolaska dalje u Ligi prvaka, ovisimo sami o sebi i moramo dati sve od sebe, izjavio je Ramos, a prenose španjolski mediji.

Nakon njega riječ je dobio Hrvat:


- Moramo pobijediti u sljedećim utakmicama. Moramo biti ujedinjeni oko našeg zajedničkog cilja, rekao je Modrić uoči susreta protiv Sevilje.


Španski "AS" piše kako su igrači u svlačionici bili zatvoreni od 10 sati pa sve do 11, kada je započeo njihov trening. Zanimljivo, Zinedina Zidana (Zinedine Zidane) nije bio na sastanku.


Inače, Isko (Isco) i Mariano Diaz nalaze se među pobunjenicima koji su već okrenuli leđa Zidanu zbog manjka minuta. 

Florentino Perez, nakon poraza u Kijevu, navodno već razmatra nove opcije, a koje uključuju bivšu zvijezdu Raula i Mauricija Poketina (Pochettino), prenosi SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.