SELEKTORSKA KRIŽALJKA

Nema šanse da se danas donese bilo kakva konačna odluka

Trenutno je u toku sjednica Izvršnog odbora NSBiH na kojoj će se, pored selektorske križaljke, raspravljati i o Sudijskoj komisija NSBiH

Naš državni tim. NSBiH

Piše: G. ŠUMAR

22.12.2020

Prije današnje sjednice Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održan je sastanak Komisije za izbor selektora. 


- Nema šanse da se danas donese bilo kakva konačna odluka, javlja naš izvor iz Komisije za izbor selektora koju čine predsjednik i potpredsjednici NSBiH, Elvedin Begić, Ivan Beus i Milorad Sofrenić, te čelnici NSFBiH i FSRS - Irfan Durić i Vico Zeljković, dok su u Stručnoj komisiji Zvjezdan Misimović i Emir Spahić.


Inače, trenutno je u toku sjednica Izvršnog odbora NSBiH na kojoj će se, pored selektorske križaljke, raspravljati i o Sudijskoj komisija NSBiH. Navodno, pojedini članovi fudbalske vlade tražit će njenu smjenu... 


Prethodno je predsjednik Komisije za sudije i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Zoran Rebac podnio ostavku. U svom pismu, kao jedan od glavnih razloga, istakao je narušenu atmosferu unutar Sudijske komisije NSBiH, te da u takvom okruženju i atmosferi ne želi raditi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.