BRAZIL

Na Nejmarovoj novogodišnjoj zabavi neće biti 500, nego 150 ljudi

Nejmar je slobodno vrijeme preko praznika odlučio provesti ludo se zabavljajući s prijateljima u Brazilu.

Nejmar organizira zabavu u elitnoj Mangaratibi. Instagram

G. Š.

29.12.2020

I dok čelnici PSG-a slažu svoj trijumfalni plan, ključni igrač Parižana uživa u domovini. Nejmar (Neymar) je slobodno vrijeme preko praznika odlučio provesti ludo se zabavljajući s prijateljima u Brazilu. Za 28-godišnjeg brazilskog napadača nije to ništa novo, svake zime s Nejmarom je ista priča. Niti jedna ne može proći bez njegovih razularenih zabava.  No, ove godine Nejmar je otišao na novu razinu. Brazilski list "O Globo" objavio je priču kako je za kraj 2020. Nejmar pripremio tulum koji će trajati pet dana u svojoj vili u Mangaratibi u Rio de Ženeiru. 

Najavljivalo se 500 gostiju, razne muzičke grupe koje će zabavljati goste, kojima je zabranjeno unošenje mobitela na zabavu. Kako ne bi uznemiravao komšije, Nejmar je organizirao podzemni parti s posebnom zvučnom izolacijom. S obzirom da COVID-19 ozbiljno hara Brazilom, mnogi su krenuli kritizirati Nejmara zbog organizacije takvog događaja.

Priču je pokušala smiriti agencija "Fabrica", koja je za Nemara organizirala zabavu u elitnoj Mangaratibi. Radi se o gradiću od 40-ak hiljada stanovnika u državi Rio de Ženeiro, u kojem zbog mjera ove zime neće biti organizirane proslave Nove godinu.

- To je naša zabava, i nije povezana s Nejmarom! Zabava će se održati prema zdravstvenim standardima koje propisuju vlasti. I na njoj neće biti 500 gostiju, već samo 150 gostiju - poručili su iz "Fabrice" o toj temi.

Inače, Nejmar je zbog povrede skočnog zgloba propustio posljednja tri dvoboja PSG-a...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.