LIVERPUL

Klop: Ne znam je li to moja greška i kako se to dogodilo

Nakon ovog moramo reagirati

Klop: Razočaravajuće je što smo od samog početka bili loši. Arhiv

G. Š. / SK

5.1.2021

Liverpul je opet razočarao navijače! U trećoj uzastopnoj utakmici ostali su bez pobjede, ovog puta izgubili su kod Sautemptona 1:0.  Nije razočaranje skrivao ni trener "Redsa" Jirgen Klop (Jurgen Klopp). 

- Razočaravajuće je što smo od samog početka bili loši. Pritom ne mislim samo na primljeni gol. Općenito je bilo loše. Čestitam Sautemptonu, zaslužili su ovu pobjedu. Igrali su onako kako se očekivalo od njih, nije bilo iznenađenja, ali zato smo mi izgledali iznenađeno. Morali smo bolje, jasan je Klop, koji je dodao i ovo:

Imate na terenu neke fantastične igrače, ali nisu bili spremni od početka. Istina, bio je penal na Sadiju Maneu, bila je i ruka. Nije to opravdanje za lošu igru, ali ako imate šansu da osvojite bod, trebali bi ga osvojiti. Nakon ovog moramo reagirati. 

Još se malo Klop dotakao suđenja.

Ako još neko kaže da Sadio Mane olako pada, to je najveća šala na svijetu. On se trudi stajati na nogama. U dvije situacije druge ekipe bi dobile penal. Ta ruka, ne znam ko će mi to objasniti? Ne mogu ništa promijeniti. Čuo sam da je Mančester junajted dobio više penala u dvije godine, nego ja u pet i po godina. Ne znam je li to moja greška i kako se to dogodilo. No, nema isprike, moramo biti bolji, zaključio je Klop. 

Sljedeću prvenstvenu utakmicu "Redsi" igraju 17. januara kada na "Anfield" stiže upravo Mančester junajted, prenosi SK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.