EVROPSKA LIGA

Veznjak Crvene zvezde optimističan: Ako smo pobijedili Liverpul, možemo i Milan

U taboru beogradskog kluba ne manjka optimizma pred duel s liderom Serije A

Slavoljub Srnić. Starsport

A. M.

5.1.2021

Fudbalere Crvene zvezde u šesnaestini finala Evropske lige očekuje veliki izazov. Beograđani će odmjeriti snage s Milanom našeg Radeta Krunića, a u taboru Crvene zvezde ne manjka optimizma pred duel s liderom Serije A.


Veznjak prvaka Srbije, Slavoljub Srnić, nakon epizode u Las Palmasu vratio se u Crvenu zvezdu i s optimizmom gleda na meč s Milanom.

- Milan je klub koji ima bogatu historiju i sigurno spada u jedan od najvećih klubova u Evropi. Očekivanja u Zvezdi su uvijek velika, pa tako i od ove utakmice. Ako smo pobijedili Liverpul, zašto ne bismo mogli i Milan. Pratim njihove utakmice i sigurno da su poslije dugo godina napravili jako dobar tim. Igraju stvarno dobro, ali to opet ne znači da nemamo šanse, naprotiv - rekao je Srnić u razgovoru za Sport klub.


Oba tima u dobroj formi

Zvezda se nakon dva uzastopna učešća u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone morala zadovoljiti Evropskom ligom, a tim Dejana Stankovića pružio je odlične partije u grupnoj fazi i izborio proljeće u Evropi.

Milan odavno nije bio u boljoj formi. "Rosoneri" su lideri Serije A, a u posljednjih nekoliko mečeva pokazali su da i bez prve zvijezde Zlatana Ibrahimovića mogu nizati pobjede.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.