ITALIJA

Nastavljen rat Gasperinija i Gomeza

Kapiten zbog sukoba s trenerom napušta Atalantu

Gasperini i Gomez. AGENCIJE

A. Vatreš

11.1.2021

Kapiten Atalante Papu Gomez uskoro će napustiti klub zbog sukoba s trenerom tima iz Bergama Đan Pjerom Gasperinijem (Gian Piero). 

Sve je počelo kad je u prvom poluvremenu utakmice Lige prvaka s Midtjilandom Gomez odbio pratiti Gasperinijeve upute s klupe. Nakon toga je došlo do sukoba u svlačionici, a Gomez se nije vratio na travnjak u drugom dijelu.

Od tada je Gomez igrao samo protiv Ajaksa u Ligi prvaka

Argentinski ofanzivac obećao je ispričati istinu kad napusti Bergamo poslije sedam godina.

U međuvremenu rat Gomeza i Gasperinija je nastavljen nakon nove izjave trenera Atalante.

- Gomez ne igra? Pa bio je to dobar izbor kako bih isprobao drugačiju verziju ekipe. Bili smo u problemima i Gomez se u tom trenutku jednostavno više nije uklapao. Moj izbor je isključivo tehničke prirode. Vidio sam da patimo na sredini terena i donio sam takvu odluku da bi De Ron (De Roon) i Frojler (Freuler) imali više pomoći u vezi. Radili smo to i ranije samo što ovaj put takva odluka nije prihvaćena od jedne strane – rekao je Gasperini.

Nakon te izjave Gomez se oglasio na Instagramu, postavivši stori s 12 videosnimki na kojima se vidi kako igra u sredini terena ili lijevo te kako pomaže zadnjim veznim igračima u prijenosu lopte i kreiranju igre.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.