MANČESTER SITI

Gvardiola: Teško je i ne znam hoćemo li uspjeti da se savladamo

Poštovat ćemo ono što nam kaže Premijer liga, trudit ćemo se da pratimo sve protokole, ali nisam siguran hoćemo li uspjeti

Gvardiola: Potpuno razumijem namjeru. Arhiva

G. Š. / SK

14.1.2021

Menadžer Mančester sitija Pepe Gvardiola (Guardiola) prkomentarisoa je antikovid protokol prema kojem će sudije na mečevima engleske Premijer lige voditi računa da se što je više moguće poštuje socijalna distanca. Ipak, španski stručnjak nije siguran da će igrači moći da poštuju preporuke u svakom trenutku tokom meča. Sudije moraju da opominju igrače ako se u trenucima kad se ne igra previše približe jedni drugima, a to se odnosi i na proslave pogodaka tokom kojih se igrači tradicionalno grle.

- Poštovat ćemo ono što nam kaže Premijer liga, trudit ćemo se da pratimo sve protokole, ali nisam siguran hoćemo li uspjeti, izjavio je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola poslije pobjede „Građana“ nad Brajtonom u srijedu.

Potpuno razumijem namjeru. Kada smo u zatvorenom svi poštuju socijalnu distancu. Moramo to da radimo. Međutim, napolju, na terenu, poslije mnogobrojnih testova, u trenutku istinske radosti, to je instinktivna reakcija. Teško je i ne znam hoćemo li uspjeti da se savladamo, dodao je Španac. 

Velika Britanija prethodnih dana bilježi najveći broj zaraženih osoba od koronavirusa od početka epidemije u toj zemlji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.