OKTAGON

Brutalan izgled Nganua, bacio sve karte na novi ogled protiv Miočića

Predator se nije zapustio

Nganu: U sjajnoj formi. Twitter

N. D. / Figt site

18.1.2021

Kamerunski ubojiti teškaš Frensis Nganu (Francis Ngannou) napokon može biti miran i zadovoljan. Saznao je datum borbe u kojoj će po drugi put pokušati napasti UFC-ovu titulu teške kategorije i to također po drugi put protiv Stipe Miočića. Nakon što je proteklih mjeseci u svakom intervjuu izražavao frustracije činjenicom da je bez borbe od maja prošle godine te je otkrio kako mu to oduzima motivaciju za trening, ona bi mu se trebala sad napokon vratiti, prenosi "Fight site".

Ovaj teškaški dvojac će 27. marta će predvoditi UFC 260 priredbu. Nganu je već neko vrijeme u Las Vegasu, gdje radi u najboljim mogućim uvjetima, u UFC-ovom "Performance Institutu", a sve se čini kako će tamo odraditi i cijeli kamp.

Neovisno o tome je li uistinu nedostajalo motivacije ili ne, slike govore kako se "Predator" niti malo nije zapustio te da će u pripreme ući savršeno isklesan. Onaj pravi dio kampa sad još neće započeti, budući da je deset sedmica ipak previše za tako nešto, no taj rad mogao bi krenuti za dvije ili tri sedmice. Nganu je u posljednja četiri nastupa upisao četiri pobjede nokautom, a tek je Junior Dos Santos izdržao duže od jedne minute.

No, ovaj gore navedeni podatak neće zabrinuti Miočića više nego što bi trebalo, budući da je Nganu sa sličnom reputacijom došao i u njihovu prvu borbu. Ipak, treba biti oprezan jer nema sumnje kako je u tri godine od tog ogleda napredovao u nekim segmentima koje u proteklim borbama nije stigao prezentirati. Koliko god prva borba bila intrigantna, ova je u najavi još intrigantnija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.