KANDIDAT ZA SELEKTORA

Oglasio se Sergej Barbarez: Niko me nije kontaktirao, sada je sve jasno...

I bolje tako, jer kao što sam rekao ranije, nikada nisam i neću biti dio nečijih igara, napisao je Barbarez na Instagramu

A. Č.

Barbarez: Niko me nije kontaktirao

Foto: Instagram


Kandidat za selektora reprezentacije BiH Sergej Barbarez oglasio se na Instagramu te saopćio da ga u posljednje vrijeme više nije imao nikakvog kontakta s Nogometnim savezom te da ga niko nije kontaktirao. 

- Puno ljudi mi se posljednjih dana javlja, šalje poruke, zaustavlja me na cesti, daju mi podršku i nadaju se da ću ja biti selektor reprezentacije. Mislim da svi oni zaslužuju da znaju istinu, da ja ustvari od razgovora više nisam imao nikakvog kontakta s bilo kim iz saveza. Očito je da ja već odavno nisam kandidat i da su se 'oni' davno odlučili za nekog drugog. I bolje tako, jer kao što sam rekao ranije, nikada nisam i neću biti dio nečijih igara - napisao je Barbarez na Instagramu.

- Žao mi je samo jer, prema vašoj podršci i reakcijama, vjerujem da nije bila samo moja želja da budem selektor, nego i želja navijača... Zato želim još jednom reći veliko hvala za sve što doživljam od prvog dana od kada sam u reprezentaciji, pa sve do danas, kao i za ono što tek dolazi, jer ovo je posebna veza koju niko ne može promijeniti. Ponosan sam što šte uvijek uz mene i što ste mi ovakva podrška i još jednom vam hvala svima, na svakoj poruci, na svakom pozivu, na svakom rukovanju, na svakom pozdravu s druge strane ulice. Bez vas ne bih bio ono što jesam i na tome vam veliko hvala - napisao je Barbarez.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na