MANČESTER JUNAJTED

Solskjer o dvije velike sudijske greške: Nije isto kada gubite ili vodite 1:0

Međutim, šta je tu je. Nekada odluke idu u vašu korist, nekada ne, rekao je menadžer Junajteda

Solskjer: Njihov prvi gol nije trebalo da bude priznat zbog faula na De Hei. express.co.uk

G. Šumar

1.2.2021

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer (Ole Gunnar Solskjaer) potvrdio je da je dobio izvještaj delagata utakmice o suđenju na meču koji je njegov tim izgubio od Šefild junajteda (2:1). U njemu prema izjavi Norvežanina piše da su napravljene dvije grube greške na štetu njegovog tima.


To su stvarno krupne stvari

- Napisano je da njihov prvi gol nije trebalo da bude priznat zbog faula na De Hei, dok je neopravdano poništen gol Marsijala. Nije isto kada gubite ili vodite 1:0. To su stvarno krupne stvari. Međutim, šta je tu je. Nekada odluke idu u vašu korist, nekada ne. Moramo da ostanemo fokusirani, uvjeren sam da će rezultat doći, rekao je Solskjer.

Mančester junajted je u minulom meču doživio prvi poraz u Premijer ligi još od 1. novembra prošle godine. Poslije toga su odigrali neriješeno (0:0) sa Arsenalom, a već sutra ih očekuje duel sa Sautemptonom kod kuće.


Očekujem baš tešku utakmicu

- Sautempton je sjajan tim. Igraju u visokom intenzitetu, direktni su u napadu i energični. Mučili su se mnogo sa povredama i to je uticalo na njihove rezultate. Sa druge strane ja sam na sreću skoro uvijek imao sve igrače na raspolaganju. Očekujem baš tešku utakmicu. Nadam se pobjedi poslije dva meča u kojima nismo upisali tri boda, izjavio je Solskjer.

Duel između Junajteda i Sautemptona počinje u 21.15 sati, uz direktan prijenos na Sport kubu 1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.