SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Tragedija u Srbiji: Poginuo mladi fudbaler

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podnijet će krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz Vršca

Filip je 23. januara proslavio 19. rođendan. FK Sloga

G. Š. / evrsac.rs

2.2.2021

Velika tragedija pogodila je FK Sloga Plandište, u saobraćajnoj nesreći je život izgubio njihov mladi fudbaler Filip Radulović. On je za vikend odigrao posljednju utakmicu u dresu kluba, kao starter protiv Budućnosti iz Alibunara.


Teško krivično djelo

- Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću, izražavamo najiskrenije saučešće. Neka ti je vječna slava Fićo, saopćeno je iz FK Sloga Plandište.

Kako piše evrsac.rs, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podnijet će krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on na putu iz pravca Vršca ka Plandištu, prešao autom marke „BMV“ na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo marke „mercedes“ koje se kretalo iz suprotnog pravca.


Nedavno proslavio 19. rođendan

Tom prilikom poginuo je mladi devetnaestogodišnji fudbaler kao vozač „mercedesa“, dok je dvadesetogodišnjak iz ovog automobila zadobio lake tjelesne povrede.

Filip je 23. januara proslavio 19. rođendan...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.