PROSLAVIO 36. ROĐENDAN

Kristijano Ronaldo: Dokle god budem igrao, davat ću 100 posto

Uz porodičnu fotografiju opisao je koliko mu znači podrška obožavatelja te se svim zahvalio na čestitkama

Ronaldo je proslavio rođendan sa svojim najvećim blagom, s djecom i Georginom. Instagram

A. J.

6.2.2021

U krugu najuže poroidice Kristijano Ronaldo (Cristiano) jučer je proslavio 36. rođendan, a na društvenim mrežama se dirljivom porukom prisjetio nogometnih početaka te se zahvalio obožavateljima na podršci.

S obzirom na to da je u jeku pandemija koronavirusa, Ronaldo je proslavio rođendan sa svojim najvećim blagom, s djecom i Georginom.

Sudeći po objavama, Ronaldu ništa nije nedostajalo te je uživao u svakom trenutku.

Uz porodičnu fotografiju opisao je koliko mu znači podrška obožavatelja te se svim zahvalio na čestitkama:

- 36 godina, nevjerovatno! Imam osjećaj kao da je sve počelo jučer, ali ovo je put prepun avantura i priča kojih se treba prisjetiti. Prva lopta, prva ekipa, prvi go ... Vrijeme leti! - napisao je Ronaldo na Instagramu.

Ronaldo s porodicom. Intagram

- Od Madeire do Lisabona, od Lisabona do Mančestera, od Mančestera do Madrida, od Madrida do Torina, ali prije svega, svijetu sam iz dubine srca dao sve što sam mogao, nikada se nisam suzdržavao i uvijek sam pokušavao pružiti najbolju moguću verziju sebe. Zauzvrat, dali ste mi svoju ljubav i divljenje, svoju prisutnost i bezuvjetnu podršku. I zbog toga vam nikada neću moći dovoljno zahvaliti. Bez vas to nikad ne bi mogao - naveo je Ronaldo.

Ronaldo je zatim dodao:

- Dok slavim svoj 36. rođendan i 20. godinu kao profesionalni nogometaš, žao mi je što vam ne mogu obećati još takvih 20. Ali ono što vam mogu obećati je da dokle god ću igrati, od mene nikad nećete dobiti manje od 100 posto! Još jednom vam hvala svima na podršci, na ljubaznim porukama i inicijativama tokom. Puno mi to znači i svi imate posebno mjesto u mom srcu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.