UTAKMICA ŽIVOTA

Kleopatra je Siniši Mihajloviću prije 25 godina predvidjela bolest: I to nije sve!

U roku od sedam dana doživjet će nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće - rekla je navodno Kleopatra Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića

Mihajlović: Ne puštajte je u kuću i ne primajte nikakve poklone od nje. Arhiva

G. Š. / Pink

6.2.2021

Knjiga Siniše Mihajlovića "Utakmica života", postala je pravi bestseler u Italiji, a u njoj je legendarni fudbaler, a sada trener Bolonje, otkrio do sada nepoznate stvari. U jednom poglavlju knjige popularni Miha se posebno bavi odnosom sa 90-tih godina popularnom proročicom Kleopatrom.

Lukićeva slika

Mihajlović navodi da je sve počelo kada je Kleopatra predviđala budućnost njegovom saigraču iz Crvene zvezde Vladanu Lukiću, koji joj je donio fotografiju šampionske ekipe beogradskog kluba na kojoj je bio i Siniša. Kasnije je Lukić, kako se navodi u knjizi, Mihajloviću prenio riječi Kleopatre, koja mu je rekla da će se Siniša razboljeti u kasnijem dobu.

- U roku od sedam dana doživjet će nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće - rekla je navodno Kleopatra Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića.

Siniša nije povjerovao u stavove proročice koje mu je prenio Lukić. Ali se sve promijenilo kada je četiri dana kasnije doživio saobraćajku. U njegov automobil se zakucalo drugo vozilo, ali se sve završilo bez većih posljedica. Sjetio se i njenih riječi o problemima kod kuće kada se posvađao s roditeljima, a otac mu patio od nesanice. Tada je ozbiljno shvatio Kleopatrine mogućnosti i odlučio je da joj se obrati za pomoć.

Kleopatra mu je na prvoj seansi rekla da ga je omađijala jedna žena. Savjetovala ga je da dobro pretraži kuću, a on je pronašao krpu u kojoj su bili umotani nokti i grančice oko koje su bile namotane dlake.

- Sve ovo je zbog svađe sa porodicom i prijateljima. Za nju su oni neprijatelji. Ne puštajte je u kuću i ne primajte nikakve poklone od nje - bio je savjet koji je dobio od Kleopatre - navodi Mihajlović u knjizi.


Predviđanja proročice

Ali to nisu bila jedina proricanja koja je dobio:

- Tvoji roditelji se nikad neće vratiti u rodnu kuću (napustili rodno Borovo tokom rata).

- Neko iz vaše porodice ce nositi uniformu (brat policajac).

- Imat ćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama (Mihajlovićev najstariji sin Marko živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro djece).

- Igrat ćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati.

- Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboljeti. Ali pobijedit ćete bolest i tada ćete postići veliki uspjeh

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.