PARIZ

Mesi u dresu PSG-a na naslovnici Frans fudbala

Naslovnica se pojavila samo nekoliko dana pošto je Ronald Kuman (Koeman), trener Barcelone, rekao da Argentinac od sljedeće sezone najverovatnije neće nositi dres katalonskog kluba

Mesi: Otići ili ostati. Arhiva

G. Š. / Frans fudbala

9.2.2021

Kapiten Barcelone Lionel Mesi (Messi) osvanuo je na naslovnoj strani "Frans fudbala" u dresu Pariz Sen Žermena, uz naslov: "Tajna karta PSG-a". Naslovnica se pojavila samo nekoliko dana pošto je Ronald Kuman (Koeman), trener Barcelone, rekao da Argentinac od sljedeće sezone najverovatnije neće nositi dres katalonskog kluba. Smatra se da PSG, uz Mančester siti, ima najveće šanse da u svoje redove dovede jednog od najboljih igrača svih vremena.

Mesiju ugovor sa Barcom ističe u junu ove godine. Prema analizima u periodu od 2017. do sada klub je potrošio 383,6 miliona eura na Mesija, dok je u isto vrijeme Argentinac Barceloni donio 619,2 miliona. To je 30 posto ukupne zarade višestrukog prvaka Evrope u posljednje četiri godine. Upravo će se Barcelona i PSG boriti za plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Prvi meč je na programu 16. februara u Barceloni, dok je revanš u Parizu zakazan za 10. mart.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.