ITALIJA

Benaser: Ibrahimović je postavio standard za novu generaciju fudbalera u Milanu

Daje nam mnogo savjeta

Benaser: Kada ga vidimo da viče na terenu znamo da je to bolje nego da ne govori ništa. AC Milan News

G. Š. /Sport Klub

11.2.2021

Veznjak Milana Ismael Benaser (Ismael Bennacer - 23) govorio je o uticaju koji na tim ima njegov iskusni saigrač Zlatan Ibrahimović (39), istakavši da švedski napadač ponekad umije da bude žustar sa mlađim saigračima.

- Zlatan nas ne štedi kada tim treba malo da se ’poguraju’ mlađi saigrači, rekao je Benaser, te dodao:

- Kada ga vidimo da viče na terenu znamo da je to bolje nego da ne govori ništa. To bi značilo da ga nije briga za to što trenutno radimo. On nam donosi mnogo, ima nevjerovatno iskustvo i pokušava da nas izdigne na najviši nivo. Daje nam mnogo savjeta. On je postavio standard za novu generaciju fudbalera u Milanu. Ako želimo da nas navijači ovog kluba upamte, ove godine moramo da ostvarimo neki uspjeh. Navijači možda sada nisu fizički na stadionu sa nama, ali smo svjesni da nas prate i da moramo da im pružimo sve, dodao je Alžirac.

Benaser je u Milanu od 2019. godine, a prethdono je nastupao za Arl, Tur i Empoli, a bio je i igrač Arsenala. Za reprezentaciju Alžira odigrao je 25 utakmica i postigao jedan gol. Milan se trenutno nalazi na prvoj poziciji Serije A, sa dva boda više u odnosu na gradskog rivala Inter. U narednom kolu (subota) gostovat će Speciji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.