LEGENDE

Toti prošetao Rimom kao nikada prije

Hladnoća, maska, kapuljača i Rim možete doživjeti kao nikada prije - napisao je Totijev rođak Angelo Maricini

Toti tokom šetnje Rimom. Sportske novosti

G. Šumar

16.2.2021

Bivši kapetan Rome i jedan od najboljih veznih nogometaša svih vremena Franćesko Toti (Francesco Totti) odlučio se prošetati ulicama svoga grada, ali s obzirom na to da trenutno haraju velike hladnoće morao se dobro "zabundati". Kada se tome pridoda i obavezna maska na licu zbog pandemije koronavirusa, Toti je mogao nesmetano šetati Rimom jer ga baš nitko na ulici nije mogao prepoznati. Mirno je koračao kao da se radi o običnom čovjeku, a ne jednom od ikona Rome i Rima. 

- Hladnoća, maska, kapuljača i Rim možete doživjeti kao nikada prije - napisao je Totijev rođak Angelo Maricini (Marrozzini) na svojem Instagram profilu.

U "normalno" vrijeme šetnja bi se pretvorila u fotografisanje sa fanovima, davanje autograma ili bježanje od gužve. Ali, u vrijeme koronavirusa sve je moguće, pa da i Princ Rima ulicama prođe nezapaženo - kapa i maska kao kamuflaša i lagana šetnja na dan Svetog Valentina.

Inače, Toti je mnogo puta govorio da mu je jedna od želja da može nesmetano prošetati gradom u kome je rođen i koji nikada nije želio da napusti...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.