LIGA PRVAKA

Kol: Dovoditi 34-godišnjeg Mesija ako će igrati ovako, to bi bila kocka

Mesi je vođa na terenu, kao i Pike i Buskets, a ta kičma ekipe je djelovala slabo, raspala se. Arhiva

G. Š. / BT Sport

17.2.2021

Zanimljiv je bio komentar stručkog komentatora "BT Sporta" Džoa Kola (Joe Cole) nakon sinoćnje prve utakmice osmine finala između Barcelone i PSG-a (1:4).


Mesi je djelovao nezainteresirano

- Barcelona nije imala snage, nije imala zajedništva, rekao je Kol i dodao:

- Nije bilo prave povezanosti između zadnje četvorke i napadača, a Mesi je djelovao nezainteresirano. Zaista je teško bivšem igraču kritizirati ga jer je genije i jedan od najboljih igrača koji je ikad igrao nogomet, ali protiv PSG-a nije djelovao kao da je emocionalno uključen u utakmicu, rekao je bivši igrač Vest Hema, Ćelsija i Liverpula, te podsjeća:

- Mesi je vođa na terenu, kao i Pike i Buskets, a ta kičma ekipe je djelovala slabo, raspala se. Završilo je 4:1 za PSG, ali lako je moglo biti 5:1 ili 6:1. Ovo su zabrinjavajuća vremena za Barcelonu, konstatuje Kol.


U Barceloni je nered

Mesiju na ljeto istječe ugovor s Barcelonom, a kao glavni kandidati za njegovo dovođenje spominju se Mančester siti i PSG-e.

- Dovoditi 34-godišnjeg Mesija ako će igrati ovako, to bi bila kocka. Dovesti ga u klub u kojem se Pep Gvardiola oslanja na energiju, entuzijazam i zajedništvo. U Barceloni je nered i ne vidim kako će to riješiti. A ne vidim ni da će Mesi tamo ostati, zaključio je Kol.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.