PRAVILNA ISHRANA

Georgina: Tek kad nema Kristijana mogu se najesti

Kad njega nema, priuštimo si neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira, rekla je Georgina

Georgina: Kad njega nema, priuštimo si neke obroke koje on ne voli. Društvene mreže

G. Š. / The Sun

20.2.2021

Kako živi porodica Kristijana Ronalda (Cristiano)? Na ovo pitanje svi bi odmah odgovorili s nekom od sintagmi tipa - ne fali im, što se kaže, ni ptičjeg mlijeka im ne nedostaje. Ali, da i u kući znamenitog portugalskog nogometaša, barem ponekad ima gladnih, potvrđuju to i riječi Ronaldove odabranice Georgine Rodrigez (Rodriguez). 


Čips i gazirano piće

Nema tome dugo, CR7 je u jednom intervjuu kazao da se jako ljuti na svog sina kada zatraži čips i neko gazirano piće. Veli Kristijano da njegov "Junior" jede isto ono što i cijela porodica te da tako svi kolektivno paze na pravilnu ishranu. A ako iko pazi na taj dio, onda je to svakako jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

U intervjuu za engleski "The Sun", Georgina je otkrila da, kad je Kristijano negdje s klubom ili reprezentacijom, djeci voli dati kokice, pizzu i sve ono što se inače ne konzumira kad je domaćin u kući.


Kad njega nema mogu se najesti

- Kad njega nema, priuštimo si neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Kristijano pojede pizzu, ali samo jednom sedmično nakon čega napravi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, mogu se najesti - kazala je Georgina koja na svom Instagram profilu već broji 23.7 milijuna pratitelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.