HAJDUK SPLIT

Pogledajte kako je prekinuta press-konferencija Hajduka na Poljudu

Još ima igrača koji su pozitivni i nisu spremni, ali većina se oporavila, rekao je trener Hajduka

Tramezani:. NK HAJDUK

G. Šumar

26.2.2021

Nogometaše Hajduka očekuje jadranski derbi na Rujevici, nakon što dvije sedmice nisu igrali službenu utakmicu zbog proboja "korone" u svlačionicu.

- Još ima igrača koji su pozitivni i nisu spremni, ali većina se oporavila. U klubu su trojica novih igrača, Livaja, Kačaniklić, Fosati, veseli me što su izabrali naš klub. Hoće li igrati? To ne mogu otkrivati, rekao je trener splitskih "Bilih" Paolo Tramezani (Tramezzani), kojeg očekuje novi ispit nakon pobjede 1:0 upravo na Rujevici.

Rijeka će biti motivirana...

- Ovo će biti derbi u kojem će odlučivati nijanse. Slažem se da će biti nabrijani na nas, jer smo mi u zadnjoj utakmici slavili u posljednjim sekundama. To je dobra, jaka ekipa. Igrat će tu utakmicu kao da im je najvažnija u sezoni, jer tako svi igraju protiv Hajduka bez obzira što je 15 kola do kraja, kao da im život o tome ovisi - rekao je Italija.

Jedno od posljednjih pitanja na presici bilo je pomalo bizarno, naime, osim uz opasku da je najstariji trener u HNL-u, novinar ga je upitao jeli našao kuću s bazenom u kojoj će živjeti?

- Trener neće odgovarati na takva pitanja, pressica je gotova - poručio je glasnogovornik Hajduka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.