HRVATSKA

Oglasio se Zoran Mamić: Odslužit ću kaznu što prije i nakon toga želim normalno živjeti

Bivši trener Dinama čeka daljnje odluke

Mamić: Ne osjeća se krivim. AGENCIJE

A. Vatreš

19.3.2021

Zoran Mamić oglasio se prvi put nakon što je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Bivši trener "Modrih, koji je odstupio s klupe dva dana uoči historijske utakmice s Totenhemom, poručio je kako će odslužiti zatvorsku kaznu na koju je osuđen.

- Presuda je bila nepravomoćna, ali otkako je postala pravomoćna naglašavam da se i dalje ne osjećam krivim, poštujem tu odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke, kako odluče, tako će biti, rekao je Mamić za RTL pa dodao:

- S obitelji ću analizirati odlazak u zatvor i vidjeli postoji li mogućnost odgode jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman to što prije riješiti. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i nakon toga želim normalno živjeti, dodao je Mamić.

Vrhovni sud potvrdio je u utorak osuđujuću presudu protiv Zdravka i Zorana Mamića te bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića.

Zdravko Mamić je tako i pravomoćno osuđen na šest i po godina zatvora, njegov brat Zoran Mamić osuđen je na četiri godine i osam mjeseci zatvora, dok je Damiru Vrbanoviću ostala kazna od tri godine zatvora.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.