ZAGREB

Mateo Kovačić kupio dva luksuzna stana vrijedna oko tri miliona eura

Jedan stan glasi na ime nogometnog reprezentativca Hrvatske koji igra za Čelsi, a nalazi se na šestom spratu

Mateo Kovačić. Footballwhispers

G. Š./ 24 sata.hr

23.3.2021

Izabel (28) i Mateo Kovačić (26) vlasnici su dva stana u Ban centru u strogom centru Zagreba ukupne površine 450 kvadrata, vidljivo je iz zemljišnih knjiga. Vrijednost stanova je, nagađa se, oko tri miliona eura, otkrivaju 24 sata.hr.


Šesterosobnom stanu od 300 kvadrata

Jedan stan glasi na ime nogometnog reprezentativca Hrvatske koji igra za Čelsi, a nalazi se na šestom spratu. Riječ je o šesterosobnom stanu od 300 kvadrata koji se sastoji od četiri spavaće sobe, radne sobe, tri kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom, radne sobe i garderobera.

Stan koji glasi na ime modne dizajnerice nalazi se sprat ispod stana njenog supruga, a riječ je o trosobnom stanu od 150 kvadrata. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, prostorije za gospodstvo, kuhinje, ostave, WC-a i dnevnog boravka s kuhinjom.

Pisalo se kako je Mateo Kovačić stan kupio od nekadašnjeg 'kralja mlijeka' Luke Rajića za oko dva miliona eura. Stan koji glasi na ime modne dizajnerice, šuška se, vrijedi oko milijun eura. Izabel je donedavno živjela na relaciji Zagreb - London, gdje igra njen suprug. Krajem prošle godine, uoči porođaja, pričala je kako se zbog trudnoće i pandemije koronavirusa vratila u Zagreb, kao i kako su uredili dvije dječje sobe, u Londonu i u centru Zagreba.


Spojile su ih nedjeljne mise

- Nakon porođaja, čim bude moguće putovati zbog situacije s korona virusom, vraćamo se svi zajedno u Englesku - otkrila je Izabel svoje planove Jutarnjem listu lani u oktobru.

Par je zajedno od 2010. godine. Sedam godina poslije su se vjenčali, a lani u oktobru dobili su sina. Zaljubili su se kao srednjoškolci, a spojile su ih nedjeljne mise. Kovačić je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.