GRBAVICA

Željezničar danas igra protiv Kiseljaka, a sutra UNIS-a

Zbog obaveza A reprezentacije BiH na našem stadionu, Željo je jučerašnji trening obavio na Otoci, a danas će trening-utakmicu odigrati u Kiseljaku

G. Šumar

Željezničar narednu prvenstvenu utakmicu igra u subotu na Tušnju protiv Slobode

Foto: FK Željezničar


Fudbaleri Željezničara će u okviru priprema za narednu prvenstvenu utakmicu odigrati dvia trening meča. Danas će Plavi gostovati NK Kiseljak, a sutra će u Vogošći igrati protiv FK UNIS. Željezničar narednu prvenstvenu utakmicu igra u subotu na Tušnju protiv Slobode. 

- Zbog obaveza A reprezentacije BiH na našem stadionu, Željo je jučerašnji trening obavio na Otoci, a danas će trening-utakmicu odigrati u Kiseljaku protiv istoimenog domaćina koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH – Zapad. Susret se igra u 16 sati. Plavi će i sutra odigrati trening-utakmicu, a protivnik će biti ekipa FK UNIS Vogošća koju s klupe predvodi legendarni fudbaler Željezničara Dželaludin Muharemović, saopćeno je iz kluba s Grbavice.

Utakmica 24. kola m:tel Premijer lige BiH između Slobode i Željezničara igra se u subotu s početkom od 15 sati, uz direktan prijenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV.

Više o temi FK Željezničar

KONFERENCIJSKA LIGA
Novo takmičenje koje odvaja žito od kukolja
NA VRH

Podijeli članak na