BEOGRAD

Srbijanka upecala Ronalda: Objavljene i zajedničke fotografije

Dugogodišnji sam fan Kristijana Ronalda, gledala sam utakmicu i kada je bio ovdje prije dvije godine. Mnogo ga cijenim i poštujem, rekla je Biljana

Kristijano i Biljana. Društvene mreže

G. Š. / Objektiv

30.3.2021

Kristiano Ronaldo (Cristiano) je sa terena beogradskog stadiona "Rajko Mitić" pobjegao deprimiran zbog poništenog gola Portugalcima. Ogorčen je otišao u svlačionicu, a kapitensku traku bacio prije ulaska u tunel.


Dugogodišnji sam fan Kristijana

Jedan od najboljih fudbalera svijeta uvijek se rado vraća Srbiji, a razlog za to je navodno jedna gospođica iz Novog Sada! Biljana Dragaš privukla je pažnju Portugalca, pa kad god dođe u Srbiji nastane neka nova slika na kojoj se nalaze Biljana i Kristijano. U razgovoru za "Objektiv" Novosađanka je otkrila nešto više o sebi, ali i cijeloj priči vezanoj za jednog od najboljih fudbalera svijeta u historiji.

- Iz Novog Sada sam i po zanimanju sam farmaceutski tehničar. Dugogodišnji sam fan Kristijana Ronalda, gledala sam utakmicu i kada je bio ovdje prije dvije godine. Mnogo ga cijenim i poštujem, rekla je Biljana.


Na distanci smo u svemu

Mis Biljana, kako joj je nadimak na Instagramu, kaže da između nje i Portugalca nije bilo ničega, iako je objavila sliku iz „Hayata“ u vrijeme kada se i četa Fernanda Santosa nalazila u hotelu.

- Imamo neku vrstu komunikacije, ali na distanci smo u svemu. Nije se ništa desilo između nas, otkrila je Biljana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.