MANČESTER SITI

Manekenka odlučuje gdje će Aguero nastaviti karijeru

Pored brojnih novinara, analitičara i općenito, prijatelja nogometa koji prate ovog argentinskog golgetera, odgovor se vjerojatno krije kod nje.

Sofija i Serhio. Društvene mreže

G. Š. / The Sun

3.4.2021

Ko bi mogao znati gdje će jedan od najvećih napadača u historiji engleske Premier lige, 32-godišnji Serhio Aguero (Sergio) nastaviti karijeru? Pored brojnih novinara, analitičara i općenito, prijatelja nogometa koji prate ovog argentinskog golgetera, odgovor se vjerojatno krije kod nje.

Transfer u Italiju

Ona je njegova djevojka, 23-godišnja manekenka Sofija Kalceti (Sofia Calzetti). Kako ističu u takve stvari uvijek dobro upućene kolege iz engleskog "The Suna", Sofija se recentno svom dragom požalila da joj je na Otoku baš dosadno. Poželjela je otići negdje drugdje, pa bi eto, ako nije problem, malo do Italije.

Naravno da su navijači diljem svijeta odmah počeli s reakcijama na društvenim mrežama. Jer, očekivalo se da će nastaviti karijeru u Premier ligi, a spominjao se i u kontekstu dva najveća španska kluba - madridskog Reala i Barcelone. 

Cijelu stvar već su komentirali i trener Arsenala Mikel Arteta, kao i Đoanu Laporta (Joan), za vrijeme izborne kampanje za predsjedničko mjesto u Barci. Nije tajna da Aguera žele svi najjači evropski klubovi, a ono što je zasad jedino sigurno je da na kraju sezone nakon 10 godina napušta Mančester sitibudući da klub s njime neće produživati ugovor.

Službene ponude

Zanimljivo, a to će Sofiji biti najmanje drago pročitati, za Aguera još uvijek nema službenih ponuda iz Italije. No, nakon što se djevojka zaželjela baš te zenlje, ne dvojimo u to da će barem jedna stići. Ne bi loše došao napadač Aguerovog tipa jednom Juventusu ili Milanu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.