SPLIT

Mujakić: Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena...

Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mojem odgoju i onome što se od mene očekuje

Nihad Mujakić. Arhiva

Piše: G. Šumar

8.4.2021

Hajduk i Slaven Belupo odigrali su "ljepoticu" na Poljudu (2:2), u kojoj nije nedostajalo uzbuđenja. Sjajni golovi Umuta, fantastični Krstanović s također dva gola, ali i šamarčina Mujakića zbog kojeg je Hajduk i upao u probleme. Nihad Mujakić u međuvremenu, se izvinio na Instagramu.


Reagirao sam neprikladno

- Ispričavam se prije svega svojim suigračima, stručnom stožeru, cijelom klubu i navijačima, počeo je svoju objavu na društvenim mrežama:

- Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata kojeg nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mojem odgoju i onome što se od mene očekuje. Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres kojeg nosim i kluba kojeg iznimno cijenim i poštujem, ali moja mladost i moja velika želja dovele su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio, dodao je u objavi bivši fudbaler Sarajeva i reprezentativac BiH U-21.


Nasjeo je na provokaciju Lulića

Veliku glupost napravio je Mujakić u 41. minuti, nasjeo je na provokaciju Karla Lulića. Stoper Hajduka rukom po licu udario je Lulića koji je započeo incident ispred klupe četvrtog suca.

Mujakić je došao uzeti loptu za ubacivanje rukom u igru, a Lulić je nepotrebno ušao u konflikt, potom je napravio "fintu" kao da će glavom udariti Mujakića. Došlo je do bliskog kontakta u kojem je "deblji kraj" izvukao stoper Hajduka i zasluženo dobio crveni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.