BOMBASTIČNI NASLOVI

Ognjen Vranješ otvoreno o vezi sa Ivanom Jeločnik

Svjestan sam da živimo u takvim vremenima i da mediji “žive” od bombastičnih naslova. Vjerujte mi, da imam razumijevanja za to i često pređem preko nekih stvari koje se pišu o meni

G. Š. Provjereno.info

Ognjen Vranješ

Foto: Arhiva


Nekadašnji naš fudbalski reprezentativac Ognjen Vranješ otvoreno je govorio o vezi sa Ivanom Jeločnik, influenserkom iz Splita.

Čitao sam svašta

- Čitao sam i ja o tome na pojedinim portalima. Nisam tome pridavao pažnju, nije prvi put da se tako nešto dešava, ali zadnjih dana postaje pomalo naporno. Ivanu ne poznajem lično. Istina je da smo preko Instagrama razmijenili nekoliko poruka, ali ništa više od toga. Čitao sam svašta. Od toga da sam joj slao poklone, pa do njenih navodnih dolazaka u Belgiju i moram da kažem da to ništa nije tačno, rekao je Vranješ za “Provjereno.info”.

Bh. fudbaler koji se nedavno po drugi put izborio sa koronavirusom kroz šalu kaže da ga ponekad zna i nasmijati novinarska mašta, ali da se neke granice moraju znati.

- Svjestan sam da živimo u takvim vremenima i da mediji “žive” od bombastičnih naslova. Vjerujte mi, da imam razumijevanja za to i često pređem preko nekih stvari koje se pišu o meni. Ne želim da “talasam”, da dajem povoda i da “prodajem” tuđe novine, ali onda se to koristi. Iz dana u dan čitaš neistine, i jednostavno moraš da odreaguješ. Tako je i sada. Ponavljam, ne poznajem lično djevojku sa kojom me novinari u zadnje vrijeme dovode u vezu - konstatuje Vranješ te dodaje:

- Izgleda da kojoj god djevojci lajkujem fotografiju na Instagramu odmah sam u vezi sa njom.

Nismo u dobrom rezultatskom ritmu

I za kraj Vranješ se osvrnuo i na akutelnu situaciju u redovima njegovog Šarloa.

- Nismo u dobrom rezultatskom ritmu. Vezali smo dva poraza, a prije toga smo imali seriju nerješenih rezultata. Najviše nas boli što je igra daleko bolja od rezultata, ali to, nažalost, u fudbalu ne znači ništa. Skliznuli smo na tabeli, ali ćemo pokušati do kraja sezone da ostvarimo što više pobjeda i da popravimo utisak - zaključio je Vranješ.

Više o temi Ognjen Vranješ

TREĆE POLUVRIJEME
Ognjen Vranješ progovorio o namještanju utakmica
NA VRH

Podijeli članak na