ENGLESKA

Poznato ko će voditi Totenhem do kraja sezone

Totenhem je sedmi na tabeli Premijer lige sa 50 bodova, 24 manje od vodećeg Mančester sitija

Mejson: Od 2018. u Totenhemu, a do sada je bio zadužen za mlađe kategorije. Agencije

A. M.

20.4.2021

Totenhem je u ponedjeljak ostao bez trenera jer je smijenjen Žoze Murinjo (Jose Mourinho). U Londonu nisu predugo čekali, pa je već danas objavljeno da će na klupi do kraja sezone sjediti Rajan Mejson (Ryan Mason).

Mejson je od 2018. u Totenhemu, a do sada je bio zadužen za mlađe kategorije. Kao fudbaler je prošao mlađe kategorije "Pijevaca", a za prvi tim je igrao od 2008. do 2016. Ipak, uglavnom je vrijeme provodio na posudbama. Karijeru je završio u Halu 2018. godine. Igrao je na poziciji veziste, a jednom je obukao i dres reprezentacije Engleske.

– Vjerujemo u ovaj tim koji je pun talentovanih igrača. Preostalo nam je šest kola Premijer lige i finale Liga kupa, pa moramo svu energiju usmjeriti kako bismo na pravi način završili sezonu – rekao je predsjednik kluba Danijel Levi (Daniel Levy).

Totenhem je sedmi na tabeli Premijer lige sa 50 bodova, 24 manje od vodećeg Mančester sitija. Ove dvije ekipe se 25. aprila na "Vembliju" sastaju u finalu Liga kupa. Jasno je da Mejson privremeno rješenje, a već su se pojavile priče ko bi od naredne sezone mogao sjediti na klupi ekipe iz Londona.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.