SERIJA A

Donaruma nakon poraza u Rimu naljutio navijače Milana

Golman Milana se šalio i djelovao potpuno raspoloženo dok je razgovarao sa iskusnim kolegom iz Lacija Špancem Pepeom Reinom

Đanluiđi Donarumu. Arhiva

G. Š. / Football Italia

27.4.2021

Navijači Milana izvrijeđali su Đanluiđi Donarumu (Gianluigi Donnarumma) na društvenim mrežama nakon što ga je kamera snimila kako nije skidao osmijeh nakon uvjerljivog poraza ( 0:3) od Lazija u Rimu. Rosoneri su ovim porazom ozbiljno ugrozila šanse za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, a navijačima je posebno zasmetalo Donarumino ponašanje nakon utakmice.

Golman Milana se šalio i djelovao potpuno raspoloženo dok je razgovarao sa iskusnim kolegom iz Lacija Špancem Pepeom Reinom. Potpuno nepriklado nakon teškog poraza.

Kapetan Milana se istaknuo s nekoliko obrana, ali sama činjenica da je ekipa doživjela težak poraz djelovala je iritantno za navijače Rosonera. Pogotovo što se Donaruma još nije dogovorio oko potpisivanja novog ugovora, pošto mu stari ističe 30. juna ove godine.

Milan je nakon ovog poraza tek peti na tabeli Serije A sa 66 bodova koliko imaju Napoli na trećem i Juventus na četvrtom mjestu. Lacio je šesti sa 61 bodom...

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.