ZAGREB

GNK Dinamo: Krznar nije teže bolestan

Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti

Damir Krznar. Arhiva

Piše: G. Šumar

27.4.2021

Zagrebački Dinamo se oglasio na službenoj stranici, nakon što su u hrvatskim se medijima pojavila informacija da je Krznarova trenerska pozicija upitna zbog zdravstvenih problema.

- Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama Damira Krznara zbog kojeg je ‘upitna njegova trenerska pozicija’, demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti. Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu. Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost Krznara te pokušajem destabilizacije ekipe i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa, saopćeno je iz GNK Dinamo Zagreb.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.