TREĆE POLUVRIJEME

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske otvorio svoj luksuzni hotel u Čapljini

Prezauzet sam svakodnevnim obvezama oko hotela, ali ništa mi nije teško, rekao je Jelavić

Otvoreno tridesetak novih radnih mjesta. Hotel President

G. Šumar

1.5.2021

Nekadašnji nogometni reprezentativac Hrvatske, Čapljinac Nikica Jelavić, nakon okončanja profesionalne karijere, krenuo je u biznis, a da praktično nije napravio nikakvu pauzu za odmor i opuštanje. On je s prijateljem i sada poslovnim partnerom Goranom Suškom sinoć u Čapljini otvorio luksuzni hotel "President", koji se nalazi u blizini puta koji vodi prema obližnjoj Hrvatskoj i Jadranskom moru.


Najprestižniji i najluksuzniji hotel u Hercegovini

Otvaranje hotela i sve što nudi ovo prestižno zdanje u petak je bila tema dana u Hercegovini, a svjedoci tvrde da je "President" trenutno najprestižniji i najluksuzniji hotel u Hercegovini, koji ima sedamdeset mjesta za noćenje, restoran, caffe bar, bazen i još mnogo luksuznog sadržaja.

- Prezauzet sam svakodnevnim obvezama oko hotela, ali ništa mi nije teško. Navikao sam na rad i znoj... - rekao je Jelavić za "Sportske novosti", te dodao:


Nikica Jelavić i Goran Šušak. Hotel President

Osjećao sam obavezu da jednog dana vratim

- Drago mi je da sve teče kako treba, sretan sam što je sve ispalo kako smo i zamislili, baš prema željama i planovima moga poslovnog partnera i prijatelja Gorana Suška i mene. No, sada nam predstoji svakodnevni rad da održimo početnu razinu i još je podignemo nabolje, da razvijemo posao, tako da naši gosti dolaze i odlaze s osmijehom na licu i željom da ponovo dođu. To nam je obveza i tome ćemo težiti svakoga dana! Ovdje sam rođen, odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obavezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju. Eto, uspjet će se otvoriti tridesetak novih radnih mjesta...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.