LIGA PRVAKA

Večeras dobivamo prvog finalistu: Siti ili PSG?

Čeka nas veoma teška utakmica protiv Mančester sitija, ali moramo vjerovati, bez obzira na statistiku ili postatak šansi za pobjedu - rekao je Nejmar

Mogu li Nejmar i Mbape nadoknaditi minus?. Arhiva

Piše: G. Šumar

4.5.2021

Na pariškom Parku prinčeva se pitaju kako večeras (21 sat) u gostima pobijediti Mančester siti, a pritom postići najmanje dva gola, ako ga nikada do sada nisi savladao.

Sitiju je lakše. Ne samo što ima lijepu rezultatsku prednost (2:1), nego nije morao da se „kida“ 90 minuta u minulom kolu domaće lige, pošto je tu posao priveo kraju i čeka ga titula. Pošto Pep Gvardiola (Guardiola) ima kapitalnih 1:2 iz prve utakmice, fudbalski stručnjaci su skoro pa uvjereni da će se slavni trener odlučiti da čuva rezultat kroz posjed lopte.

- Čeka nas veoma teška utakmica protiv Mančester sitija, ali moramo vjerovati, bez obzira na statistiku ili postatak šansi za pobjedu - rekao je Nejmar (Neymar) i dodao:

- Mislim da svaki Parižanin mora vjerovati u nas. Ja ću prvi to učiniti. Na prvoj sam liniji fronta i bit ću prvi ratnik koji će krenuti u bitku za ekipu. Dat ću sve od sebe, učinit ću sve što mogu da se plasiramo u finalu. Čak i ako moram umrijeti na terenu.

Nejmar je već jednom osvojio Ligu prvaka 2015. godine u Berlinu, gdje je Barcelona bila bolja od Juventusa...

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.80. Odigraj online i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.