LIVERPUL

Sadio Mane: Ovo je najgora sezona u mojoj karijeri

Na 32 meča Premijer lige postigao je devet golova, od toga samo tri na Enfildu, a u cijeloj sezoni ukupno 13 puta je zatresao mrežu rivala

Sadio Mane. Arhiva

G. Šumar

11.5.2021

Reprezentativac Senegala iz Liverpula Sadio Mane nije zadovoljan igrama koje je pružao tokom ove sezone. Na 32 meča Premijer lige postigao je devet golova, od toga samo tri na Enfildu, a u cijeloj sezoni ukupno 13 puta je zatresao mrežu rivala.


Testirao sam tijelo

- Ovo je najgora sezona u mojoj karijeri, rekao je Mane i dodao:

- Moram to da priznam. Ako me pitate šta nije u redu, iskreno ne mogu vam dati tačan odgovor. Trudim se da uvijek budem pozitivan, mada postoje neke stvari koje mi nisu jasne.

Senegalac je radio i detaljna ljekarska ispitivanja.

- Testirao sam tijelo. Pitao sam se da li se pravilno hranim, treba li nešto da promijenim. Ispostavilo se da je sve u redu. Suština je da shvatim da u životu ima uspona i padova i vjerujem da ću napornim radom ponovo biti na nivou na kojem želim biti, istakao je Mane.


Derbi sa Junajtedom

Liverpul se trenutno nalazi na šestom mjestu na tabeli Premijer lige sa 57 bodova. Ima šest bodova manje i meč manje u odnosu na Lester koji je na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka. Aktuelnog šampiona Engleske u četvrtak (21.15 sati) očekuje teško gostovanje protiv najvećeg rivala Mančester junajteda. Direktan prenos meča je na Sport klubu 1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.