ITALIJA

Ronaldova selidba automobila iz Torina nema veze s odlaskom iz Juventusa

Jedan od komšija legendarnog fudbalera rekao je da ga je vidio kako u nedjelju navečer kontroliše operaciju selidbe automobila

Kristijano Ronaldo. Agencije

A. M.

17.5.2021

Mnogi italijanski mediji su vijest da je Kristijano Ronaldo (Cristiano) u nedjelju navečer započeo transport svojih automobila iz Torina shvatili kao jasan znak da će Portugalac na kraju sezone sigurno napustiti Juvantus. Međutim, izgleda da se ne radi o tačnoj informaciji.

Oni koji dugo prate karijeru ovog sjajnog fudbalera poručuju navijačima Juventusa da (za sada) odahnu. Selidba automobila je nešto što Kristijano Ronaldo uvijek radi pred kraj sezone.

Sinoć se pojavio snimak na kojem se vidi kako nekoliko osoba tovari Ronaldove superautomobile na kamion poznate portugalske kargo kompanije sa sjedištem u Lisabonu. Mnogi su pomislili da je to potvrda njegovog odlaska iz Juventusa. Pogotovo jer su se pojavile informacije da bi mogao karijeru nastaviti u Sportingu, klubu u kojem je i počeo karijeru. Sporting je nedavno osvojio titulu prvaka Portugala i naredne sezone će igrati u Ligi prvaka.

Dakle, svi uslovi su tu za povratak Kristijana Ronalda u domovinu. Ko zna, možda se to i dogodi, ali "Sky Sports Italia" tvrdi da 36-godišnji as još uvijek nije donio odluku gdje će igrati sljedeće sezone. Također, dodaje se da Kristijano Ronaldo uvijek pred ljeto seli svoje automobile na različite destinacije. Istina, prošle godine to nije uradio, ali jedini razlog bila je situacija oko pandemije koronavirusa.

Jedan od komšija legendarnog fudbalera rekao je da ga je vidio kako u nedjelju navečer kontroliše operaciju selidbe automobila. Dodao je da je Kristijano Ronaldo sasvim običan komšija, koji ne pravi zabave i slične stvari.

Juventus u srijedu igra finale Kupa Italije protiv Atalante, a u nedjelju u posljednjem kolu Serije A gostuje Bolonji, nakon čega će se i defitnitivno znati da li je izborio plasman u Ligu prvaka. Odnosno, da li će Portugalac ostati u redovima "Stare dame".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.