ŠPANIJA

Mesi završio sa La Ligom, da li je završio i sa Barcelonom

Ponovo aktuelna priča o odlasku sa Nou Kampa

Mesi: Nove špekulacije oko odlaska. Twitter

E. Ćosić

21.5.2021

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi nalazi se na novoj raskrsnici kada je u pitanju budućnost njegove karijere. Kako se bliži kraj sezone i početak ljetnog prelaznog roka ponovo se špekuliše o odlasku Argentinca sa Nou Campa.

Mesi 24. juna puni 34. rođendan, a pitanje je da li će rođendanski poklon stići iz Barcelone, obzirom da mu 30. juna ističe ugovor koji ga veže sa katalonskim klubom. Iako još uvijek nije poznato da li je Mesi završio sa Barcelonom, jasno je da je argentinski fudbaler završio sa La Ligom ove sezone. Katalonski klub je objavio saopštenje u kojem je objavljeno kako će Mesi u dogovoru sa trenerom ekipe propustiti posljednje kolo i gostovanje Eibaru (Subota, 18:00), a uz dozvolu trenera Komana (Koemana) "desetka" Barcelone je propustila i današnji trening. 

- Na ovaj način, argentinski fudbaler može da ima kratku pauzu pred reprezentativne obaveze i Kopa Ameriku, poslije sezone u kojoj je bio jedan od igrača koji je najviše vremena proveo na terenu“, stoji u saopštenju Barcelone.

Mesi je ove sezone za Barcelonu odigrao 47 utakmica, u kojima je postigao 38 golova, a došao je do trofeja Kupa Kralja nakon pobjede protiv Atletika Bilbaa (4:0).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.