BARCELONA

Oglasio se Pjanić nakon najgore sezone u karijeri

Bh. reprezentativac u nemilosti trenera Kumana

Pjanić: Protiv Eibara ušao u igru u 74. minuti. Twitter

E. Ćosić

23.5.2021

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić završio je najgoru sezonu u svojoj zaista bogatoj karijeri. Naravno, krivac je Ronald Kuman (Koeman) koji je držao bh. fudbalera u nemilosti, nedopustivši mu, naročito u drugom dijelu sezone, da pokaže šta zna.

Barcelona je sezonu okončala pobjedom protiv Eibara (1:0), a Miralem Pjanić je u igru ušao u 74. minuti. To je tek drugi nastup bh. fudbalera u posljednja dva mjeseca, a prethodno je upisao tek pet minuta u porazu protiv Selte (1:2). Sada se i Pjanić oglasio. Vidno razočaran "Mali princ" je rezimirao sezonu u kojoj je Barcelona osvojila Kup Kralja i završila 3. u prvenstvu, dok je takmičenje u Ligi prvaka završila već u osmini finala.

- Poštujte ovaj dres. Poštujte tim. Dajte sve na terenu i izvan njega. To je ono što Barcelona zaslužuje. To sam od prvog dana radio sa svojim saigračima. Ova sezona ostavlja mi gorak okus i pitanja koja još uvijek traže odgovore… Zagrljaj svima i vidimo se uskoro. Força Barça uvijek”, napisao je Pjanić na svom Instagram profilu.



View this post on Instagram

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.