ODMOR

Džeki se u Dubaiju pridružio njegov prijatelj i bivši as reprezentacije BiH

Edin i Amra se ranije družili sa Hajrovićima

Bračni parovi Džeko i Ibričić uživaju u Dubaiju. INSTAGRAM

E. Ćosić

1.6.2021

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko odmara se nakon jedne zahjevne sezone koja je bila dodatno teža zbog konflikta sa trenerom Fonsekom (Fonseca) i gubitkom kapitenske trake. 

Edin i njegova supruga Amra su se u četvrtak družili sa Hajrovićima, Izetom i njegovom suprugom Lejlom, a bivši saigrači iz reprezentacije postali su pravi hit obzirom da su finale Evropa lige pratili na mobitelu. Morao je Edin ispratiti duel timova koji ga smatraju "krvnikom", jer je Edin uz bivšeg saigrača iz Mančester Sitija Kuna Aguera fudbaler koji je postigao najviše golova Junajtedu (11), a pamti se i njegov duel protiv Viljareala kada im je usred Španije utrpao tri gola (februar 2017.)


Sada su se Edinu i Amri u Dubaiju pridružili supružnici Ibričić, Senijad i Anita. Između dvije porodice vlada sjajan odnos koji su prenijeli Edin i Senijad, koji su veliki prijatelji još iz vremena kada su igrali zajedno u reprezentaciji BiH. 

Inače, selektor fudbalske reprezentacije BiH Ivajlo Petev (Ivaylo) odlučio je poštediti Džeku za junske prijateljske utakmice koje bh. selekciju očekuju protiv Crne Gore i Danske.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.