PRIJELAZNI ROK

Čelzi sprema bombastičan transfer: Tuhel dovodi nekadašnjeg asa Barcelone

Njemački stručnjak već ima popis od nekoliko imena koje bi volio vidjeti na "Stamford Bridgeu"

Tomas Tuhel. Arhiva

G. Š. / Telegraph

4.6.2021

Menadžer Čelzije Tomas Tuhel (Thomas Tuchel) imat će ovog ljeta puno posla kada je u pitanju slaganje ekipe za predstojeću sezonu. Njemački stručnjak već ima popis od nekoliko imena koje bi volio vidjeti na "Stamford Bridgeu", ali također je sastavio i listu onih koji više od iduće sezone ne bi trebali nositi dres Čelzije.

Jedan od njih je Fikaio Tomori (Fikayo) koji će ostati u Milanu koji je otkupio njegov ugovor, potom Ros Barkli (Ross Barkley) koji također odlazi, a tu su još i Olivije Žiru (Olivier Giroud) i Tami Abraham (Tammy).

Otpisana su i dva mlada igrača, Bili Gilmor (Billy Gilmour) te Connor Gallagher (Konor Galager), a Tuhel se planira riješiti i zaboravljenih Emersona,Zapakoste (Zappacosta), Loftus Čika (Loftus-Cheek) i Bakajoka (Bakayoko). . 

Kada su želje u pitanju, Tuhel prema pisanju engleskih medija to su mjesto napadača, veznjaka, stopera i bočnog nogometaša. Britanski "Telegraph" otkriva da bi jedno od pojačanja mogao biti i Španac Adama Traore (nekadašnji igrač Barcelone).

‘Zvijer‘, kako ga nazivaju zbog impozantnog fizičkog izgleda, našao se na listi pojačanja koju je njemački stručnjak predao čelniima kluba i lako bi se moglo dogoditi da Traore završi na "Stamford Bridgeu". Tuhel u njemu vidi igrača koji bi mogao pokrivati čitavu desnu stranu u formaciji, te bi bio konkurencija na toj poziciji Risu Džejmsu (Reece James).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.