ODMOR

Dijamant se družio sa legendom Galate, navijači očekuju da im "sredi Džeku"

Bh. reprezentativac se na odmoru družio sa Ardom Turanom

Džeko i Arda Turan. INSTAGRAM

E. Ćosić

6.6.2021

Edin Džeko se nakon jedne naporne sezone odmara u Turskoj. Nakon DubaijaKapitenu bh. reprezentacije i njegovoj supruzi Amri priključili su se i Edinova sestra Merima sa porodicom, a u društvu je bio i legendarni turski fudbaler Arda Turan.

Turan ima status apsolutne legende kod navijača Galatasaraja, koji očekuju da njihov miljenik iskoristi priliku i druženje sa Džekom, te da ga privoli da dođe u njihov klub. Kako je sezona završila tako su i krenule špekulacije oko Džekinog transfera, a kada je o Turskoj riječ, često povezivani klubovi sa bh. fudbalerom su Fenerbahče i Galatasaraj.

Jednu od fotografija koje je Džeko objavio na svom Instagram profilu uslikao je Arda Turan, a kada je Edin "označio" fotografsko umijeće Turčina, fudbaler Galate je odgovorio sa "Brate". 


Turski fudbaler u ulozi fotografa. INSTAGRAM

Što se Galatasaraja tiče, tim sa Turk Telekom Arene je sezonu u turskom prvenstvu završio na 2. mjestu, tik iza Bešiktaša koji se naslovom prvaka okitio zahvaljujući boljoj gol razlici, koja je za jedan gol bila na strani "crno-bijelih".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.