ŠPANIJA

Ramos se predomislio: Sada pristaje na sve uslove

Iskusni defanzivac sada želi ostati u Realu, prenose španski mediji

Ramos: Član Reala od 2005. godine. TWITTER

E. Ćosić

9.6.2021

Serhio Ramos (Sergio) se predomislio i prema pisanju španskih medija sada pristaje na sve uslove Florentina Pereza samo kako bi ostao član Real Madrida. 

Podsjećamo, kapiten Reala je uporno odbijao novi ugovor tražeći dužu i vrijedniju saradnju, nešto na što Perez nije pristajao, pa se špekulisalo gdje će Ramos nastaviti karijeru. Spominjala su se dva mančesterska kluba, međutim čini se da se Ramos predomislio i da želi ostati u klubu u koji je stigao 2005. godine iz Sevilje.

Sada španski "Deportes Quatro" donosi detalje Perezovog i Ramosovog dogovora. Iako su se u Realu već počeli pripremati na život bez Ramosa nakon što ih je ovaj u dva navrata odbio produžetak saradnje dok su formalne ponude bile na stolu, sada Ramos čeka zadnji Perezov poziv za produženje na kojem će pristati na apsolutno sve što mu Perez postavi, samo kako bi još jednu sezonu bio član Reala.

Jasno je da će Perez iskoristiti priliku, pa mu ponuditi minimalan ugovor, ali pitanje je i da li ga želi Karlo Anćeloti (Carlo Ancelotti) koji se nakon šest godina vratio na klupu Reala.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.