LIGA PRVAKA

Maksimović: Naša mala prednost, ako tako mogu reći je revanš u Banjoj Luci

Mogli smo naravno bolje proći, ali šta je tu je, rekao je trener Borca

Današnji žrijeb u trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci ispratili su članovi Borčevog stručnog štaba. FK Borac

Piše: G. Šumar

15.6.2021

Banjalučki Borac nije imao sreće na današnjem žrijebu u Nionu. Crveno-plavi su za rivala u 1. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka dobili rumunskog šampiona -  ekipu Kluža. Prvi meč na rasporedu je 6. ili 7. jula u Klužu, a revanš će biti odigran sedam dana kasnije u Banjoj Luci. Današnji žrijeb u trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjoj Luci ispratili su članovi Borčevog stručnog štaba. Trener Marko Maksimović pogodio je ime rivala.

- Mogli smo naravno bolje proći, ali šta je tu je, rekao je Maksimović i dodao:

- Nisam detaljno pratio Kluž, nešto malo sam sinoć pogledao, ali dobro, spremit ćemo se maksimalno i vidjeti za šta će to biti dovoljno. Kluž je ozbiljan rival, šampion Rumunije, prošle godine su eliminisali Dinamo, dakle jasno je da se radi o ozbiljnom rivalu. Naša mala prednost, ako tako mogu reći je revanš u Banjoj Luci, rekao je neposredno poslije žrijeba Maksimović.

Ako Borac eliminiše Kluž preuzeo status nosioca u žrijebu za 2. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. Žrijeb ove runde kvalifikacija na programu je u srijedu od 12 časova.

Zanimljivo je da je dres Kluža nekada nosio kapiten Borca Stojan Vranješ i s njim je osvojio titulu šampiona Rumunije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.