MAĐARSKA

Emotivan nastup Rosija: Selektor Mađarske se rasplakao tokom obraćanja medijima

Bod osvojen u "grupi smrti" zaista je ogromna stvar za selekciju Mađarske i selektora Marka Rosija

Rosi nije mogao sakriti ogromne emocije. Printscreen

M. K.

20.6.2021

Mađarska je na Puškaš Areni ostvarila veliki rezultat odigravši 1:1 protiv Francuske u 2. kolu grupe F Evropskog prvenstva 2020..

Mađari su u toj utakmici opet oduševili svojom borbenošću i igrom protiv na papiru mnogo kvalitetnijeg rivala što Francuzi sigurno i jesu.

Na konferenciji za medije je o sjajnom rezultatu govorio je poslije utakmice vidno uzbuđeni selektor Mađara, Marko Rosi (Marco Rossi), koji ovog puta nije mogao suzdržati emocije, pa se čak i rasplakao.

S obzirom da se njegova selekcija našla u Grupi smrti sa Francuskom, Njemačkom i Portugalom, onda ovaj bod zaista ima ogromnu vrijednost.


"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU, a započeti igruvidjeti pravila možete ovdje.



Večeras su od 18 sati na rasporedu dva susreta 3. kola Grupe A, između Italije i Velsa, te Švicarske i Turske.

Kladionica Mozzart na pobjedu Italije daje kvotu 1,68, dok je kvota na pobjedu Velšana 5,80. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.


Kladionica Mozzart na pobjedu Švicarske daje kvotu 1,87, dok je kvota na pobjedu Turske 4,50. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.